HeelHuus Nijmegen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

HeelHuus Nijmegen

Sinds begin juli 2020 kun je bij HeelHuus Nijmegen in het Gezondheidscentrum Daniëlsplein terecht voor acupunctuur, Chinese kruiden en externe Qigong. Met 2 behandelruimtes op deze centrale en goed bereikbare plek zet Ricky Bochem zijn eigen praktijk Rui Tao voort onder de vlag van het HeelHuus.

Het oprichten van HeelHuus Acupunctuur Nijmegen is voor Ricky een logische stap in zijn intensieve samenwerking met collega André Visch en tevens eigenaar van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld. Daarnaast blijft Ricky ook behandelen in het HeelHuus in Warnsveld, wat hij al een aantal jaren succesvol doet.

HeelHuus Gezondheidscentrum - Warnsveld

Het HeelHuus in Warnsveld is sinds 2014 hét centrum voor laagdrempelige gezondheid voor Zutphen en omgeving. Iedereen – klein, groot, jong, oud, gezond, minder gezond – is er welkom om in balans te komen, te genezen, gezond(er) te worden. Daarnaast worden klachten bij het HeelHuus als signalen gezien. Want niet alleen je klacht wordt er behandeld, maar ook de oorzaak ervan achterhaald. Zodra deze oorzaak duidelijk is, kan het zelf genezend vermogen van ieders lichaam worden hersteld en wordt ervoor gezorgd dat je dit blijvend zelf kunt doen.

Bij het HeelHuus in Warnsveld kun je kiezen uit allerlei behandelingen, van fysiotherapie, logopedie en podotherapie tot aan acupunctuur en energetische geneeskunst (een volledig overzicht vind je op www.heelhuus.nl. Al deze behandelingen worden gedaan door vakkundige mensen met passie voor de zorg en die ook verder durven kijken dan alleen hun eigen vakgebied. Voor alle behandelingen is er altijd eenvoudige afstemming mogelijk met een breed en compleet team van behandelaars en specialisten.

Contactgegevens

Daniëlsplein 3D - 6543 NA Nijmegen
Team acupunctuur

Team

Bij HeelHuus Acupunctuur Nijmegen werkt Ricky Bochem samen met twee andere enthousiaste acupuncturisten, Geert de Jong en Aili Deiwiks. Aili heeft haar acupunctuur- en kruidenopleiding bij Bo Yi afgerond en Geert bij de Qing-Bai Academie. Tijdens hun opleiding bij de Qing-Bai Academie hebben beiden stage bij Ricky Bochem gelopen.

Team acupunctuur
Faciliteiten Gezondheidscentrum Daniëlsplein

Faciliteiten

HeelHuus Acupunctuur Nijmegen bevindt zich op de 2e verdieping van het Gezondheidscentrum Daniëlsplein. Zowel een trap als een lift geven toegang tot een eigen wachtruimte met toilet en twee professionele, ruime behandelkamers. Voor het gebouw is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

In het Gezondheidscentrum Daniëlsplein zijn onder andere ook een praktijk voor fysiotherapie, huidoedeem en lasertherapie, podotherapie, maatschappelijk werk, thuiszorg en een apotheek gevestigd. In het aangrenzende gebouw is een huisartsenpraktijk.

Partner Root Herbs

Partner - Root Herbs

Root Herbs is een bedrijfje in Chinese kruiden, dat gerund wordt door Yue Chen. Zij is geboren en getogen in China en getrouwd met Ricky Bochem. Root Herbs heeft een groot assortiment aan kruidengranulaten en -poeders, die niet alleen door HeelHuus Acupunctuur, maar ook door andere acupuncturisten/TCG-therapeuten (kunnen) worden ingezet.

De uitgangspunten van Root Herbs zijn kwaliteit en betaalbaarheid. Omdat kruiden worden ingezet om mensen te helpen, is een zo hoog mogelijke kwaliteit vanzelfsprekend. Scherpe tarieven zorgen ervoor dat kruiden voor iedereen toegankelijk zijn. Voor meer informatie kijk op www.rootherbs.org 

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Acupunctuur Ricky Bochem

Rollend balletje…?!

Het leven is niet altijd even voorspelbaar… Want wie zet als profvoetballer van Vitesse zijn carrière opzij om Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) te gaan studeren? Een radicale beslissing, die Ricky Bochem – tegenwoordig acupuncturist en kruidengeneeskundige bij het HeelHuus – zelfs langdurig in China liet bivakkeren.  Degene die dit balletje aan het rollen had gebracht […]

shutterstock_1091994584

Column – Een schotelantenne…?!

Het klinkt niet alledaags, je bezighouden met Energie & Bewustzijn. Toch is het iets wat André Visch, therapeut en coach van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld, al jaren en dag in dag uit op een heel toegankelijke manier doet. En waar hij veel mensen mee helpt en ook verder in begeleidt. Het is ook iets […]

naaldopsteen

Column – Vastgepinde vrees…?!

Welk beeld krijg jij in je hoofd als je denkt aan naalden? Een infuus-, injectie, inentings-, of een verdovingsnaald? Naalden die pijn doen? De meeste mensen zijn er geen fan van, hebben er niet zoveel mee en vinden naalden per definitie eng.   Een eerste keer bij een acupuncturist op de behandeltafel zet je je […]